Kapr

Kapr na slanině a cibuli

21.07.2010 12:05
Skutečně jednoduchý recept, který se hodí obzvláště na úpravu chuťově méně výrazných ryb,ale nejen jich. Slanina, cibule a rajče tomu dodá moc přijemný šmak, ale zároveň zcela nepřekryjí chuť ryby. Takže...Na dno pekáčku rozložíme slaninu, nasypeme půlku rozkrájené cibule, na to poklademe kousky...
>>

Pečený Kapr na červené cibulce

25.02.2010 22:33
    Velmi jednoduchý recept... který ovšem zaůtočí na vaše chuťové buňky s nevídanou přesností a razancí. Kapra vykucháme, očistíme a stáhneme z kůže. Hlavu a vnitřnosti mužeme nechat na polévku. Rybu nakrájime na podkovy. Pekáček vysteleme na kolečka nakrájenou červenou cibulí....
>>

Příprava a očištění nejen kapra.

11.12.2009 02:21
  Před zabitím je důležité kapra omráčit. Zabalte kapra do utěrky a udeřtě několikrát paličkou do temene hlavy. Palička by neměla být příliš tvrdá, ani měkká. Železná by například nemusela kapra omráčit, mohla by mu rozbít lebku.   Jen omráčeného kapra můžete...
>>

Obalovaný vánoční Kapr

11.12.2009 01:55
        Kapra vykucháme, odšupíme a stáhneme z kůže (Návod jak vykuchat a očistit kapra najdete na tomto linku sebanek-fishteam.webnode.cz/news/priprava-a-ocisteni-nejen-kapra-/). Vnitřnosti , hlavu a ploutvičky můžeme použít na rybí polévku. Do jedné misky či na...
>>

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena Šebánek Fish Team.