Kapr
Kapr na slanině a cibuli
21.07.2010 12:05
Skutečně jednoduchý recept, který se hodí obzvláště na úpravu chuťově méně výrazných ryb,ale nejen jich. Slanina, cibule a rajče tomu dodá moc přijemný šmak, ale zároveň zcela nepřekryjí chuť ryby.
Takže...Na dno pekáčku rozložíme slaninu, nasypeme půlku rozkrájené cibule, na to poklademe kousky...
>>
———
Pečený Kapr na červené cibulce
25.02.2010 22:33
Velmi jednoduchý recept... který ovšem zaůtočí na vaše chuťové buňky s nevídanou přesností a razancí. Kapra vykucháme, očistíme a stáhneme z kůže. Hlavu a vnitřnosti mužeme nechat na polévku. Rybu nakrájime na podkovy. Pekáček vysteleme na kolečka nakrájenou červenou cibulí....
>>
———
Příprava a očištění nejen kapra.
11.12.2009 02:21
Před zabitím je důležité kapra omráčit.
Zabalte kapra do utěrky a udeřtě několikrát paličkou do temene hlavy. Palička by neměla být příliš tvrdá, ani měkká. Železná by například nemusela kapra omráčit, mohla by mu rozbít lebku.
Jen omráčeného kapra můžete...
>>
———
Obalovaný vánoční Kapr
11.12.2009 01:55
Kapra vykucháme, odšupíme a stáhneme z kůže (Návod jak vykuchat a očistit kapra najdete na tomto linku sebanek-fishteam.webnode.cz/news/priprava-a-ocisteni-nejen-kapra-/). Vnitřnosti , hlavu a ploutvičky můžeme použít na rybí polévku. Do jedné misky či na...
>>
———