Mořské ryby a plody moře

Pangasius na řecký způsob

25.07.2010 12:14
Na pekáčku, ve kterém budeme péct rybu, zpěníme na oleji nakrájenou cibulku, rozsekaný česnek, petrželku a oregano.Na to rozložíme rozmrzlé, osolené a pocitronované filety. Na čtvrtky si nakrájíme rajčata, která položíme na filety.Rajčata osolíme a opepříme. Přidáme hoblinky másla, přiklopíme a...
>>

Mořský vlk na petrželkovém másle

05.02.2010 16:05
        Velmi dobrou rybou, kterou je možné koupit chlazenou ve speciálkách na mořské ryby a živočichy, je mořčák chutný, kterému kdoví proč ve všech obchodech i restauracích říkají mořský vlk. Nedejte se odradit trochu vyšší cenou, maso Mořského vlka...
>>

Pražma na grillu

15.12.2009 10:01
  Pražmu vykucháme, očistíme, osolíme mořskou solí, nakořeníme kořením na ryby , nejlépe pořízené z cest k moři. do útrob Pražmy vložíme snítku másla a snítku čerstvéhé bilinky. Takto pripravenou rybu obalime do alespon 2 vrstev alobalu. V misce si připravime olej, nasypeme do nej nějake...
>>

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena Šebánek Fish Team.