Pstruh

Pstruh s česnekem a bylinkovou krustou

05.11.2011 13:42
Suroviny:   - 1 svazeček petrželové nati - 4 ks pstruhů - 2 lžíce strouhanky - 2 hrstě lístků bazalky - 8 stroužků česneku - 150 - 200 g másla - sůl, hladká mouka - citron - máslo na vymazání - 1 ks cibule   Postup: Česnek oloupeme a utřeme se solí, můžeme...
>>

Pstruh ve slaninovém kabátku

13.03.2011 11:50
Pstruh ve slaninovém kabátku:   Suroviny: - pstruzi (počet dle potřeby) - 8 dlouhých plátků slaniny (na 4 ks pstruhů) - 250 g zakysané smetany - sůl, drcený pepř, špetka chilli, 1 lžička papriky, 1 lžička cukru - 1 lžička oleje   Postup: Vykuchané a očištěné prtrhy uvnitř i zvenku...
>>

Pstruh pečený se slaninou a žampiony.

06.09.2010 22:09
Pstruh pečený se slaninou a žampiony. Suroviny: na 2 porce 2 vetší Pstruzi Brambory, jarní cibulka, anglická slanina, čerstvé žampiony, cukety, rajčate, cibule, koření na ryby, čerstvý tymián, olivový olej, mořskou sůl, máslo. Postup: Pstruhy vykucháme, očistíme. Nakrájime na kolečka cibuly a...
>>

Pstruh po mlynářsku

11.12.2009 12:47
Pstruhy vykucháme, omyjeme, osušíme, posolíme, pokapeme citrónem, obalíme v hladké mouce a osmažíme na oleji, ve kterém jsme rozpustili máslo, po obou stranách dozlatova. Podáváme obložené zeleninou s bramborem, posypeme petrželkou. K Pstruhu po mlynářsku chutná nejlépe suchý ryzlink, zároveň...
>>

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena Šebánek Fish Team.