Pstruh
Pstruh s česnekem a bylinkovou krustou
05.11.2011 13:42
Suroviny:
- 1 svazeček petrželové nati
- 4 ks pstruhů
- 2 lžíce strouhanky
- 2 hrstě lístků bazalky
- 8 stroužků česneku
- 150 - 200 g másla
- sůl, hladká mouka
- citron
- máslo na vymazání
- 1 ks cibule
Postup:
Česnek oloupeme a utřeme se solí, můžeme...
>>
———
Pstruh ve slaninovém kabátku
13.03.2011 11:50
Pstruh ve slaninovém kabátku:
Suroviny:
- pstruzi (počet dle potřeby)
- 8 dlouhých plátků slaniny (na 4 ks pstruhů)
- 250 g zakysané smetany
- sůl, drcený pepř, špetka chilli, 1 lžička papriky, 1 lžička cukru
- 1 lžička oleje
Postup:
Vykuchané a očištěné prtrhy uvnitř i zvenku...
>>
———
Pstruh pečený se slaninou a žampiony.
06.09.2010 22:09
Pstruh pečený se slaninou a žampiony.
Suroviny:
na 2 porce 2 vetší Pstruzi
Brambory, jarní cibulka, anglická slanina, čerstvé žampiony, cukety, rajčate, cibule, koření na ryby, čerstvý tymián, olivový olej, mořskou sůl, máslo.
Postup:
Pstruhy vykucháme, očistíme. Nakrájime na kolečka cibuly a...
>>
———
Pstruh po mlynářsku
11.12.2009 12:47
Pstruhy vykucháme, omyjeme, osušíme, posolíme, pokapeme citrónem, obalíme v hladké mouce a osmažíme na oleji, ve kterém jsme rozpustili máslo, po obou stranách dozlatova. Podáváme obložené zeleninou s bramborem, posypeme petrželkou. K Pstruhu po mlynářsku chutná nejlépe suchý ryzlink, zároveň...
>>
———